Tarot-Nagy
Arkánum

1 nap tanfolyam, 1 nap gyakorlat

viva-luna-studios-zu_hPWH32wA-unsplash

Mátyás Anita

Író, Csigolyózó, LélekMozgató, Névelemző-Számmisztikus, Tarot elemző

Nagyapám orosz hadifogolyként tanulta a csontkovácsolást, amit nekünk unokáknak is továbbadott, a növények és ásványok ismeretével együtt,  úgyhogy én kicsi koromtól a Szellem, Lélek, Test és a Természet kapcsolatának bűvkörében élek. 
Itthon és Erdélyben is bővítettem ezt a tudásomat, kiegészítve a MOZGÁS Testre és Lélekre ható áldásos gyakorlataival.

Mi várható, ha jössz?

Több mint tíz éve gyakorlom és vezetem Magyarországon a Seitai -t (ez egyjapán mozgáskultúra) ami a gerinc korrekciót a test szabad mozgásával éri el – és ennek használata szintén az öngyógyítás beindításában segít. Mindezekből kialakítottam egy saját módszert ami a  „LélekMozgató” nevet
kapta.

 

Több mint harminc éve foglalkozom névelemzéssel, számmisztikával, tarottal (ez utóbbit a nagyanyámtól tanultam) – mely módszerek, segítik a rálátást a jelen helyzetünkre, a lehetőségeinkre, a javítani való viselkedéseinkre, érzéseinkre, gondolkodásmódunkra – hogy a Lelkünk útját követve változtatni tudjunk az Életünkön.

 

Mi várható, ha jössz? A saját belső bölcsességed meghallása, megértése, az intuíciód felélesztése, ami segíti tudatosan értelmezni a kártyák lapjait és megválaszolni a feltett kérdéseidet. Mindet! Megtanulsz ráhangolódni a 22 lap külső és belső jelentéseire, a saját jelenhelyzetedre,  az Életutadra és a lehetséges döntéseid végkimenetelével is tisztába kerülsz – így valójában egy magasabb nézőpontból tudsz ránézni Életed problémáira és megoldásaira.