Párkapcsolat elemzés

Válaszok arra, hogyan érheted el -és oldhatod meg a kapcsolati elakadásaidat

Azoknak, akik RÁLÁTÁST szeretnének egy másik nézőpontból arra, hogy az IGAZIVAL élnek-e és tehetnek-e valamit, egy KÖZÖS KAPCSOLATÉRT. Vagy nem. A párkapcsolatok döntő többsége konfliktusokkal, játszmákkal, sérelmekkel terhelt, és mindössze az „egész jó” kategóriába sorolható.

Ha

  • minőségi kapcsolódásra
  • a nézeteltérések szeretetteli rendezésére
  • egy harmonikus, meghitt, időtálló és az élet nehézségeit elbíró párkapcsolatra vágysz,
  • és ezért tenni is hajlandó vagy,

akkor jelentkezz elemzésünkre.

Mit gondolsz a saját kapcsolatodról?

A párkapcsolatelemzésnél nemcsak azt tudhatod meg, hogy melyek az erős kapcsolódási pontok, amelyekre alapozható a szövetségetek, hanem azt is, hogy melyek a gyenge pontok, amelyek erősítésre szorulnak. Így tudatában leszel annak, hogy mi az, amit megtehetsz a változás érdekében, hogy még magasabb szintre emeld a kapcsolatodat.

Ha önmagadban megtalálod a boldogság forrását, akkor tisztán látod, hogy egymáshoz valók vagytok-e. Az elemzésnek nem az a célja, hogy kilépj a kapcsolatodból, hanem hogy Te megtegyél mindent és harmóniába hozd Önmagad majd a társad is.

Ezután nézz rá a kapcsolatodra és tiszta szívvel eldöntsd, hogy egy KÖZÖS KAPCSOLATBAN vagytok mindketten –  vagy csak neki van valamiféle kapcsolódása hozzád (pl. jól főzöl) és neked is csak valamiféle kapcsolódásod van felé (pl. jó a szex vele)

Közös kapcsolatban lenni, azt jelenti, hogy: közösen tesztek egymásért, a közös beszélgetésekért, őszinteségért, együtt töltött időért, közös célokért,
kikapcsolódásért, szeretetért, intimitásért, tiszteletért.

Az elemzés azt is megmutatja, hogy mit kellene tenned (megtenned, megbeszélned, elengedned, gondolnod) és Neki is – hogy létre jöhessen egy KÖZÖS KAPCSOLAT

Párkapcsolat elemzés

Foglalj időpontot online

Két kattintással, kényelmesen bejelentkezhetsz a választott szolgáltatásra, és ezáltal garantálhatod magadnak a nyugodt, figyelemteljes és bizalommal teli légkört; valamint azt az Énidőt, amit tested-lelked megérdemel!