Kronobiológia

Veleszületett alaptulajdonságaink kiszámítása és elemzése

Térképezd fel egyedi tulajdonságaidat, erősségeidet, rejtett tartalékaidat a kronobiológia segítségével.

Speciális számítások alapján a születési dátumunk, az életünk során átélt betegségeink, és olyan sajátosságaink ismeretében, mint pl. balkezesség megállapíthatóak az alapvető személyiségjegyeink.

Jelentkezz be hozzánk, ha fényt szeretnél deríteni a rejtett tartalékaidra, és érteni szeretnéd a téged körülvevő világot!

Miért kulcsfontosságú kronobiológia ismerete?

Azért, mert a mai világban rengeteg lehetőségünk van azzá válni, akivé csak szeretnénk. Ez amennyire szabadságnak tűnik, pont annyira nyomasztó teher is tud lenni annak a milliónyi elvárásnak a tekintetében, amivel nap, mint nap szembesülünk az életünk során. Ráadásul arra a tévútra terelhet bennünket, hogy megpróbáljuk megváltoztatni az alaptulajdonságainkat.

Ezeken érdemben nem tudunk és nem is szabad változtatnunk, ugyanis ha olyan szerepekben és módokon próbálunk érvényesülni, amelyek nem nekünk valók, a küzdelmeink kudarcra vannak ítélve. Viszont ha tisztában vagyunk a személyiség jegyeinkkel, úgy az erősségeinkkel és a kiaknázható rejtett tartalékainkkal is.

Ezek mozgósításával a teljesítményünket, eredményességünket, elégedettségünket a többszörösére növelhetjük, és „finomhangolhatjuk” az érzelmi rendszerünket! A kronobiológia segítségével másokat is megérthetünk, így rengeteg stressztől és fölösleges konfliktustól kímélhetjük meg magunkat.

Mikor segíthet Neked a kezelés?

Benned is gyakran felmerül, hogy „Miért reagálok így bizonyos helyzetekben?”

Szeretnéd jobban megismerni saját magadat

Szeretnéd jobban megérteni a környezetedet

Kronobiológia kezelésünk

Foglalj időpontot online

Két kattintással, kényelmesen bejelentkezhetsz a választott szolgáltatásra, és ezáltal garantálhatod magadnak a nyugodt, figyelemteljes és bizalommal teli légkört; valamint azt az Énidőt, amit tested-lelked megérdemel!