Családállítás

Hellinger módszerével a családállítás nem más, mint a Szeretet Rendjének helyreállítása. A családi egészségügyi, üzleti, párkapcsolati elakadások lelki okának feltárása, és az akadályok elhárítása.

Bármely problémának, legyen az testi, lelki vagy szellemi természetű, meg tudjuk keresni az energetikai okát. Csoportos családállításon a segítő szereplők jelenítik meg a témához kapcsolódó szereplőket, kapcsolódva a mindannyiunkat összekötő morfogenetikus mezőhöz.

A szereplők viszonyából feltárul a probléma mélyebb oka, ezt követően megbékítjük a szereplőket, helyreállítjuk a rendet, és addig dolgozunk, amíg az érintettek újra szeretetet képesek érezni egymás iránt. Megteremjük, behozzuk a mezőbe az áhított, boldogító jövőt, ami ezáltal a fizikai valóságban is létre tud jönni. 

Jelentkezz be hozzánk családállításra

Tapasztaltál már olyat, hogy

Úgy érzed,

mintha nem a saját életedet élnéd?

Mintha láthatatlan gátak

akadályoznának abban, hogy elérd, amit szeretnél?

hogy bizonyos helyzetekben

ugyanazokat az ismétlődő mintázatokat tapasztalod?

Hogyan működik a családállítás?

Kutatásokkal igazolt tény az, hogy sejtszinten hordozzuk az őseinket ért traumákat, veszteségeket, viselkedés mintázatokat akkor is, ha soha nem találkoztunk ezekkel az őseinkkel.

Ha elakadásaink, blokkjaink vannak, „visszatérő motívumok” nehezítik az életünket, akkor ezeknek a feltérképezésére is kioldására hatékony módszer a családállítás. A családállításkor egy csoportterápia során segítők közreműködésével lemodellezhetőek az őseinket ért szituációk és az általuk adott válaszreakciók. Ilyen módon felismerhetők és kioldhatók az őket ért traumák és ezeknek a bennünk megkövesedett lenyomatai.

Milyen témánkban tudunk segíteni?

 • Családi kapcsolatok: nehézség a gyerekekkel, vagy „mérgező szülök”

 • Minták, melyeket tudat alatt viszünk tovább, de már nem akarjuk

 • Egészség-betegség, testi tünetek

 • Párkapcsolat

 • Gyász, veszteség

 • Munka, hivatás

 • Pénz

 • Életközepi válság

Családállítás kezelésünk

 • A kezelés időtartama

  120 perc

 • A kezelés ára

  Állítást kérőként, amikor a Te életed jobbá tételén dolgozunk: 29.000 Ft.
  Segítőként, vagyis szereplőként: 5.000 Ft. – ha ez az első alkalmad, akkor a részvételed ingyenes!

Foglalj időpontot online

Két kattintással, kényelmesen bejelentkezhetsz a választott szolgáltatásra, és ezáltal garantálhatod magadnak a nyugodt, figyelemteljes és bizalommal teli légkört; valamint azt az Énidőt, amit tested-lelked megérdemel!