Holisztikus Blog

#egészség #holisztikusszemlélet #ezoterika #ezotéria #harmónia #egység #önismeret #lelkitámogatás #meditáció #önfejlesztés #nyugalom #szellemifejlődés #én

Meditáció

A meditáció a buddhizmus hozománya, de népszerűbb és elterjedtebb, mint bármikor. Mi lehet ennek az oka?

Lelki támogatás

Változó világunk instabilitása sokak lelki békéjét megrengeti, így érthető, ha jólesnének a kapaszkodók.

Önismeret

Te is érezted már azt bizonyos átélt tapasztalatok hatására, hogy „Miért kapom én ezt a sorstól, miért történik ez velem?”.

Ezoterika

Minek köszönhető, hogy napjainkban megugrott az érdeklődés az ezoterikus tanok, tudás, irányzatok iránt?

Mi az Access Bars kezelés?

Mi az az Access Bars kezelés? Mire jó az Access Bars? Hogyan segít az Acces Bars kezelés? Stresszoldás Access Bars fejkezeléssel.

Hogyan működik az Access Bars?

Az Access Bars-nak az a megközelítése, miszerint a fejen lévő 32 energiasávunk kapcsolatban áll az életünk egyes területeivel, az akupunktúra-akupresszúra alap gondolatiságához kapcsolható.

Hangterápia, rezgésterápia, hangfürdő hatása

Ha meghalljuk azt a szót, hogy hangterápia; sokunknál a titokzatos sámánok, misztikus rítusok és egy elvont világ képe jelenik meg. A hangterápia, a pozitív rezgésekkel való gyógyítás, a szervezet energetikai rendszerének újrahangolása nem újkeletű.

Kezeléseinkre már online is tudsz időpontot foglalni

Két kattintással, kényelmesen bejelentkezhetsz a választott szolgáltatásra, és ezáltal garantálhatod magadnak a nyugodt, figyelemteljes és bizalommal teli légkört; valamint azt az Énidőt, amit tested-lelked megérdemel!